Тази жена е пила сок от моркови осем месеца и няма да повярвате какъв е резултата!

Тази жена е пила сок от моркови осем месеца и няма да повярвате какъв е резултата!

Advertisement:

За съжаление на Ан не й е било за първи път да се срещне с болестта рак. Нейният съпруг, въпреки химиотерапията починал през 2005 г.

от рак на белите дробове.

Advertisement:

Ан Камерън, американска авторка на многобройни четива за деца, стана още по-популярни, когато започва да пише за своята болест. Ан е била диагностицирана с рак на дебелото черво. През 2012 г. se e подложилa на операция, а болестта вече е била навлязла в трета фаза. За съжаление, Ан не й е било за първи път да се срещне с болестта рак. Нейният съпруг, въпреки химиотерапията, починал през 2005 г. от рак на белите дробове, пише Healthy Life . 

Advertisement:

Ан решила, че няма да върви по стъпките на лечение на съпруга си и отказала химиотерапия. „През юни 2012 г. си направила операция на дебелото черво, но след нея не желаела да се подлага на химиотерапия. Всеки ден се чувствах добре, но след шест месеца, когато бях на контролен преглед ми установиха, че ракът не изчезват, а че се развива. Всичко се разпространява в белите дробове, а на дебелото черво е влязъл вече в четвъртия етап „, пише Ан на интернет страница, на която болни и излекувани от тази ужасна болест си обменят опит и търсят съществуваща алтернатива за лечение на рак.


Тя решила да намери различен начин. Прочела, че 26-годишно момче твърди, че се е излекувал от рак на кожата като всеки ден е пило сок направен от 2,5 кг моркови. Ан решила да следва стъпките й. 

Advertisement:

Пиела сок ​​от моркови няколко пъти на ден през цялото време- осем месеца. Когато отишла на контролен преглед, резултатите показват, че ракът е престанал да се разпространява, туморите са започнали да намаляват както и лимфните жлези. След четири месеца лимфните жлези вече не са възпалени, а раковите клетки продължават да се оттеглят.

Тайната е очевидно в морковите и ползите в тях, които съдържат противоракови свойства. Каротинът, който е основната съставка на моркова е кредитирана за предотвратяване на развитието на раковите клетки. 

Ан след опита си написа книгата. Тя иска всички да научат затова. Разбира се, нашият съвет е, ако подозирате, всяка форма на рак или той ви е  вече диагноза, задължително говорите с лекар.

Източник: zajenata.bg

Advertisement: