Бъчварова с много важна новина за всички българи!

Бъчварова с много важна новина за всички българи!

Advertisement:

Въпреки посочването на очертаните основни общи рискове, валидни за страната ни, на Консултативната група беше докладвано, че и към настоящия момент службите за сигурност не разполагат с конкретна информация за заплаха от терористична дейност на територията на страната.

Това каза на брифинг в МВР министърът на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова след заседание на Консултативната група към Съвета по сигурността при Министерски съвет, съобщава „Фокус“.

Вчера вечерта беше проведено поредното заседание на Консултативната група по противодействие на тероризма към Съвета по сигурността при Министерски съвет“, посочи тя и уточни, че в него са участвали представители на МВР, на специалните служби, МВнР, Министерство на отбраната, Министерство на земеделието и храните, Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията и на Министерство на туризма. „Представен беше анализ, направен от контратерористичния център, за средата за сигурност и рисковете за страната през последните седмици“, обясни Румяна Бъчварова.

Advertisement:
Advertisement:

Източник: bradva.bg