ТЕЖЪК СБЛЪСЪК! ЛЮБО ПЕНЕВ С ШОКИРАЩИ ДУМИ ЗА ХРИСТО СТОИЧКОВ!

ТЕЖЪК СБЛЪСЪК! ЛЮБО ПЕНЕВ С ШОКИРАЩИ ДУМИ ЗА ХРИСТО СТОИЧКОВ!

Advertisement:

Любослав Пенев е бесен на Христо Стоичков заради факта, че се размина с треньорския пост в ЦСКА. Чичовото бе спряган за заместник на румънеца Едуард Йорданеску. Даже босове на клуба му се обадили и го предупредили да се стяга за скорошна среща, която е трябвало да се състои малко пред Коледа.

До разговори обаче не се стигнало, тъй като Камата, който е акционер на „Армията”, изригнал. Ицо не искал да чуе за нищо на света, че Любо ще става треньор на „червените”, пише „ШОУ” в първия си брой за новата 2017 година.

Advertisement:

Той продължавал да бъде обиден на Любослав Пенев, че не го уважи на бенефисния му мач на 20 май на Националния стадион „Васил Левски”.

Advertisement:

„Този ми провали живота! Щях да се завърна в ЦСКА и да укрепна финансово. Щях да вдигна отбора на крака. Но господинът явно е изключително злопаметен, след като си отмъщава на мен по този начин”, недоволствал Любо пред свои приятели.

Те се опитаха да защитят Пенев, твърдейки, че на въпросния 20 май той е имал неотложен ангажимент в чужбина и поради тази причина не е присъствал на голямото събитие, което цял свят отрази.

Advertisement:

„Това са глупости на търкалета. Няма смисъл да го бранят Любо. Първо, същия ден Пенев си е бил в България. И по-специално в София. Хора са го видели да излиза в ранния следобед с автомобила си от своя дом. Второ, ако наистина все пак е имал някаква работа, най-елементарното възпитание изисква да вземеш телефона, да се обадиш на Стоичков, да му обясниш за какво иде реч и да му се извиниш за отсъствието. Любослав обаче тези неща не ги направи. Е как да го уважа Ицо тогава”, категорични са от своя страна авери на носителя на „Златната топка” за 1994 година.

Източник: bradva.bg

Advertisement: