Феновете в паника – спират „София ден и нощ“? Вижте истината тук!

Три дни без „София ден и нощ“ и феновете буквално откачиха!

Една ли има друга продукция като „София ден и нощ“, която може да предизвика подобна истерия. Както с излъчването си, така и с отсъствието си от малкия екран. Покрай празниците бяха излъчени няколко доста динамични епизода с развръзки, а след тях – глад и суша! В първата седмица на новата година риалити сериалът изненадващо изчезна от програмата на Нова телевизия, заменен от чужда продукция.

Разбира се, това вся смут у феновете на „София ден и нощ“. Те се зачудиха възможно ли е продуцентите да им причинят подобно нещо, спирайки поредицата без предупреждение и, както се казва, на най-интересното. Въпросите завалява в социалните мрежи и дори поздравите на любимите герои за новата година някак минаха между капките на безпокойството на феновете.

Но, дишайте! „София ден и нощ“ се връща на екран от следващата седмица! Отговорът на хора от продукцията е, че са си позволили кратка ваканция. А с нея определено успяха да разръчкат зрителския интерес още повече – като жар в камината. И огънят се очаква да избухне в понеделник в познатия час.

Advertisement:

Стартирането на „Съдби на кръстопът“ също породи предположения за замяна на едното предаване с другото. И двете са на продуцента Краси Ванков, а повечето от героите в „София ден и нощ“ са минали през ситото на „съдбите“. След дни, обаче, двете предавания ще вървят само с час интервал помежду си.

"София ден и нощ" се връща на екран

Advertisement:

„София ден и нощ“ се връща на екран

Щастливата вест за завръщането на Марио, Коко, Митко, Боби и другите на екран е топ тема във фен групите, където притеснението е заменено с вълнение и нетърпение до понеделник. Всички нямат търпение да разберат как Асен ще приеме решението на Райна и ще потърси ли прошка от Симона. Дали София все пак ще се завърне? Ще стане ли заварката между Митака и Стефания? Отговорите – в „София ден и нощ“ следващата седмица!

Източник: kliuki.ws

Advertisement: