Стоянка Мутафова проговори от болничната стая! Ето какво каза великата актриса!

Стоянка Мутафова проговори от болничната стая! Ето какво каза великата актриса! Феноменално пророчество на Ванга разкрива бъдещето на България

Advertisement:

“Мислехте, че съм умряла? Ха! Ама я още не съм!“.

Така реагира Стоянка Мутафова от болничната си стая в „Токуда“ на въпроса как се чувства и на големия интерес към здравето й.

Актрисата вече беше превърнала в истинска шеметна история преживяването си вчера с прилошаването й в банята, когато в понеделник след обяд й се наложи спешно да влезе в клиника. „Бях сама. Муки я нямаше. Готвех се за пътуването за гастрола в Пловдив. Там, в банята, съм си сложила някои неща, пране до съхне, протегнах си ръката да ги взема, изтръпна ми палеца, после ръката, после ми се изви целият гръб… Хайде, Стояно, казах си, това е инфаркт. Точно така започна при Нейчо. (Покойният й съпруг и голямата любов на живота й – б.р.). Такива бяха симптомите. Малко преди това му целувах снимката. Сякаш беше знак отгоре! Вземай ме при себе си, където и да те има, казах му.“

Advertisement:

В това време актрисата Ирен Кривошиева идва да тръгнат заедно за гастрола. Разбира за ситуацията. Спешно приемат Стоянка Мутафова в „Токуда“. Следва лекарски консулт и решение да й бъде поставен стенд.

„Абе, инфракт май си беше, ама съвсем, съвсем мъничък и лекичък“, шегува се Стоянка. Тя е настанена в самостоятелна стая. „Добре се чувствам! Около мен е тихо, спокойно. Всички са много грижовни. Чаршафите ми са небесносини. Сега ми слагат телевизор. Гледам само политика. И се смея“, каза тя след интервенцията. Дори се наложи да повика една от сестрите, за да уточни какво точно й е правено, съобщава „24 часа“.

„Ще ме дължат няколко дни. Много приятни хора. А аз… Няма да се боря с Господа, я…“, казва голямата актриса. Няколко пъти министърът на културата в оставка Вежди Рашидов е звънял в клиниката и на дъщеря й Муки да се интересува от здравословното състояние на Мутафова. 

Advertisement:

Източник: bradva.bg

Advertisement: