Страшен обрат след Вип Брадър: Ирина Тенчева шокира всички с решението си! (още подробности)

Страшен обрат след Вип Брадър: Ирина Тенчева шокира всички с решението си! (още подробности) 3.75 (75%) 4 votes

Ирина Тенчева досега не беше постъпвала така и не даваше никакви индикации!

Вип Брадър свърши. Тази година шоуто беше с месец по-кратко от преди, но въпреки това времето в Къщата бе достатъчно, за да създаде не толкова вечни приятелства, отколкото вечни врагове.

Едни от тях безспорно са Ирина Тенчева и Миглена Ангелова. Още повече след като последната се окичи с короната на любима звезда на България и размаза егото на съпругата на Иван Христов. Сигурно Ирина и в кошмарите си не е предполагала, че народът може да хареса врагинята й, а не нея.

Ирина Тенчева

Advertisement:

Гордата Ирина Тенчева се покри, няма и следа от нея след края на шоуто, а всички се питат коя е причината

Advertisement:

Това, което направи тя след шоуто обаче, шокира всички, тъй като никой не очакваше подобна реакция. Казано накратко Ирина Тенчева изчезна, изпари се, сублимира… Дамата, която редовно използваше профила си в социалната мрежа, не се е вясвала там от лятото.

Странно и неочаквано е решението на Ирина Тенчева да се покрие от света и да избяга, вместо да отвърне на многобройните нападки на зрителите, които този път наистина минаха през нея като валяк.

Припомняме, че половинката на Иван Христов се превърна в прецедент на формата. До момента във всички сезони не е имало толкова явен и жлъчен зрителски отпор срещу нито един от миналите участници в шоуто.

Дали причината е враждата й с Миглена Ангелова, или по-скоро Ангелова спечели заради старата омраза на мнозина към жената „развалила семейството“ на Вихра Петрова, това можем само да гадаем.

Любопитно е обаче кога Ирина ще се реши да наруши мълчанието си и какви ще бъдат първите й думи към българите.

Все пак, въпреки всичко, Тенчева има едно успокоение. И това е любовта на децата й и на продуцента Иван Христов, които продължават да стоят плътно до и зад нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: