Страшен обрат след Вип Брадър: Ирина Тенчева шокира всички с решението си! (още подробности)

Страшен обрат след Вип Брадър: Ирина Тенчева шокира всички с решението си! (още подробности) 3.75 (75%) 4 votes

Advertisement:
Advertisement:

Ирина Тенчева досега не беше постъпвала така и не даваше никакви индикации!

Вип Брадър свърши. Тази година шоуто беше с месец по-кратко от преди, но въпреки това времето в Къщата бе достатъчно, за да създаде не толкова вечни приятелства, отколкото вечни врагове.

Едни от тях безспорно са Ирина Тенчева и Миглена Ангелова. Още повече след като последната се окичи с короната на любима звезда на България и размаза егото на съпругата на Иван Христов. Сигурно Ирина и в кошмарите си не е предполагала, че народът може да хареса врагинята й, а не нея.

Advertisement:
Advertisement:

Ирина Тенчева

Гордата Ирина Тенчева се покри, няма и следа от нея след края на шоуто, а всички се питат коя е причината

Това, което направи тя след шоуто обаче, шокира всички, тъй като никой не очакваше подобна реакция. Казано накратко Ирина Тенчева изчезна, изпари се, сублимира… Дамата, която редовно използваше профила си в социалната мрежа, не се е вясвала там от лятото.

Странно и неочаквано е решението на Ирина Тенчева да се покрие от света и да избяга, вместо да отвърне на многобройните нападки на зрителите, които този път наистина минаха през нея като валяк.

Припомняме, че половинката на Иван Христов се превърна в прецедент на формата. До момента във всички сезони не е имало толкова явен и жлъчен зрителски отпор срещу нито един от миналите участници в шоуто.

Дали причината е враждата й с Миглена Ангелова, или по-скоро Ангелова спечели заради старата омраза на мнозина към жената „развалила семейството“ на Вихра Петрова, това можем само да гадаем.

Любопитно е обаче кога Ирина ще се реши да наруши мълчанието си и какви ще бъдат първите й думи към българите.

Все пак, въпреки всичко, Тенчева има едно успокоение. И това е любовта на децата й и на продуцента Иван Христов, които продължават да стоят плътно до и зад нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *