Скандал: Азис с шокиращо разкритие за Слави Трифонов! (истината ще ви разтърси)

Скандал: Азис с шокиращо разкритие за Слави Трифонов! (истината ще ви разтърси) 5 (100%) 1 vote

Азис не крие, че не може да понася Слави Трифонов!

Шоумен номер едно у нас Слави Трифонов си е спечелил вечен враг в лицето на костинбродския славей Азис. Гласовитият певец не крие, че не може да понася Дългия от години насам, въпреки че му е гостувал цели три пъти.

Всичко започнало, след като Азис на свой ред получи предаване навремето и се изявяваше като водещ. Безспорно той си спечели завиден рейтинг. Не само заради гостите, които канеше, а заради визията, с която се появяваше в ефир.

Слави Трифонов

Advertisement:

Азис не може да понася Слави Трифонов заради гаврата с него през годините

На хората им беше интересно да чакат и да се обзалагат с каква рокля ще се изпъчи той пред камерите и ще има ли, или няма да има пера в задницата. Както и да е – оттогава обаче Слави Трифонов започнал да го подиграва и да има лошо отношение към него.

Advertisement:

„Не разбирам защо ми завидя, но беше очевидно. А и през трите пъти, когато съм гостувал при него, той се е държал непочтително. Винаги имаше едно пренебрежение, една подигравка, която аз усещах ясно. Не стига, че му правех рейтинг, ами се кодошеше с мен и ме унизяваше. А след предаване, ми обръщаше гръб и дори не ме поглеждаше“, нарежда обиденият Азис.

Той обаче не е единственият известен човек у нас, зарекъл се кракът му да не стъпи вече в „Шоуто на Слави“. Другият, който признава, че е омерзен от Дългия и сценаристите му, е самият Васил Найденов. Той не може да приеме, че Виктор Калев години наред го е осмивал в шоуто.

А най-много го заболяло, когато сценаристите на Слави Трифонов се изгаврили с него след огромната му финансова загуба в КТБ. „Да не чуя за тези хора и за това така наречено шоу. Три живота още да живея, няма да стъпя там за нищо на света“, заричал се Васил Найденов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: