НА МАРЕШКИ МУ ПИСНА! ПРЕДИ 5 МИН ХВЪРЛИ УБИЙСТВЕНА БОМБА ЗА КОРНЕЛИЯ НИНОВА! РАЗКРИ, ЧЕ Е

НА МАРЕШКИ МУ ПИСНА! ПРЕДИ 5 МИН ХВЪРЛИ УБИЙСТВЕНА БОМБА ЗА КОРНЕЛИЯ НИНОВА! РАЗКРИ, ЧЕ Е

Advertisement:

Бизнесменът Веселин Марешки разби лидера на БСП Корнелия Нинова, след като тотално не е съгласен, че тя може да говори за промяна. „Щяла да бъде новото лице на промяната! Ето това е върховна лъжа и популизъм. 27 години БСП говори едно и също“, обяви той пред Нова тв.

Марешки обясни, че партията му ще се казва „Воля“ и реално ще се преименува вече учредения от него Либерален алианс.

Advertisement:

„Аз съм единственият реален прагматик, защото ще се появят много популисти. Не говоря за троловете. Аз съм си същият. Трябва да окрадем от картелите и да върнем парите на хората. Тази несправедливост е време да спре. Трябва да изхвърлим боклука, да извършим рефома. Затова трябва воля. Имаме я. Когато има проблем, се събираме и го решаваме. Хората не искат да им се решават проблемите след година, а сега, утре“, каза още той.

Advertisement:

„Зад мен застават хора от различни сфери. Ние ще изпратим хора с екипи в парламента, които са подготвени. Имаме много хора – професори, учени. Има няколко дерибея в здравеопазването, които мачкат другите. Не говоря точно за министъра, а за хора по места, които са се самозабравили. Министърът не е, но той не става по принцип“, каза Марешки.

Източник: bradva.bg

Advertisement: