ПАК РАЗБЪРКА ВСИЧКО! ВОЛЕН СИДЕРОВ РАЗЦЕПИ ПОЛИТИКАТА С ТОВА РАЗКРИТИЕ ЗА НОВИЯ МАНДАТ!

ПАК РАЗБЪРКА ВСИЧКО! ВОЛЕН СИДЕРОВ РАЗЦЕПИ ПОЛИТИКАТА С ТОВА РАЗКРИТИЕ ЗА НОВИЯ МАНДАТ!

Advertisement:

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров хвърли бомбата в ефира на БиТи Ви за създаването на служебно правителство и мандата, който в момента предстои да се връчи от Плевнелиев на БСП , след като ГЕРБ го върнаха.

„Имаше възможност ГЕРБ начело със своя министър – председател да направят кабинет. Това можеше да стане при положение, че вземат мандат, за което ние ги призовахме по време на Консултативния съвет при президента. И защото имаше тази възможност да вземат мандата, те, самите от ГЕРБ, сондираха дали от Патриотичния фронт бихме подкрепили подобен кабинет.“, разказа още Сидеров.

Той допълни,че Патриотите са били склонни на подобен компромис, но все пак поискали да се направи нещо за доходите на хората. Ако не пенсии от 300 лева, поне някаква стъпка в това отношение.

Advertisement:

„Но ГЕРБ се отказаха от този мандат. На първо място заради вътрешни фактори и техни вътрешни страхове. Те се замислиха дали пък ние няма да можем да направим нещата, които те не са успели. И хората да видят кой работи за тях.Ще ви кажа и защо не се даде мандатът точно на Патриотичния фронт- заради рефлексите, които той ще предизвика сред бюрократите в Брюксел“, обясни още Сидеров.

Той категорично отказа да коментира дали ще има кабинет с мандата на Реформаторите. „Това няма да стане. Отиваме към предсрочни избори“, отсече Сидеров. 

Advertisement:

Източник: bradva.bg