ТОТАЛЕН ПОЛИТИЧЕСКИ СКАНДАЛ! МИНИСТЕРСКА СЪПРУГА РАЗМАЗА ПАТРИОТИТЕ!

ТОТАЛЕН ПОЛИТИЧЕСКИ СКАНДАЛ! МИНИСТЕРСКА СЪПРУГА РАЗМАЗА ПАТРИОТИТЕ!

Advertisement:

Бесен скандал с политически привкус спретна жената на министъра на икономиката в оставка Божидар Лукарски.

Ива Йорданова – Лукарска, по-известна със сексапилните си танцови изяви на пилон, изригна открито срещу Патриотичния фронт, позволявайки си да използва груби и обидни реплики по адрес на представителите му.

Advertisement:

Повод за гнева на министершата съпруга е мандата за съставяне на правителство, който идната седмица президентът Росен Плевнелиев трябва да връчи на една от партиите по негов избор.

Advertisement:

Голямата интрига е точно коя ще е политическата сила, а г-жа Лукарска не успя да прояви дипломатичност и даде пълна сила на емоциите си срещу категорично обявената от Патриотите готовност да правят кабинет, пише Пик.

Сексапилната Ива изля цялата си непризън към войводите със статус в личния си профил във Фейсбук, а от статуса ясно прозира просточовешкото й желание съпругът й да продължи да бъде един от първите мъже в държавата, осигурявайки й всички привилегии на министерша половинка.

Advertisement:

Ето и точно написаното от Ива Лукарска:

„А Патриотите кога точно получиха мандата, че явно съм го изпуснала този момент? 

Не са??? 

Е тогава защо толкова глупашки са си повярвали, че ще бъде връчен на тях, че чак редят правителства и дават персонални оценки в сфери, в които нямат и един работен ден?! 

SIT DOWN, BOYS, AND TAKE IT EASY!”

Източник: bradva.bg

Advertisement: