Митака от „София ден и нощ” не подбира грам! Вижте черния списък на жените минали през леглото му

Митака от „София ден и нощ” не подбира грам! Вижте черния списък на жените минали през леглото му

Advertisement:

Още с появата си на малкия екран актьорът Кристиан Кирилов, който се превъплъти в образа на Митко от сериала „София ден и нощ”, се превърна в любимец на женската част от зрителите. Според запознати мачото от Шумен се възползвал максимално от внезапно връхлетялата го слава и откакто участва в поредицата, секс списъкът му е набъбнал значително.

Той се хвалел пред приятели, че покрай „София ден и нощ” се е сдобил с много почитателки и е станал особено популярен сред столичните бръмчалки. Актьорът успя да впечатли дори милионерската наследница Веселина Абаджиева – по-малката дъщеря на банкерката Цветелина Бориславова.

Advertisement:

За негово съжаление обаче, връзката му с Абаджиева не изтрая дълго. Според запознати тя била потресена от слуховете, че любимия ѝ има сексуални отношения мъже и бързо-бързо прекратила отношенията си с него.

Advertisement:

От доста време в светските се шушука, че преди да се залюби с Веселина, екранният Митак няколко месеца заработвал като жиголо в Дубай.

Екранният Митак успял да свали и секс бомбата Анна-Мария, с която си партнират в сериала. По сценарий Митака се чуди как да задържи вниманието на апетитната красавица, но извън екрана двамата вече са станали близки, издават колегите им. Актьорите отказват да коментират слуховете за интимна връзка помежду им, но често могат да бъдат засечени заедно на публични места и според запознати вече са омачкали чаршафите.

Това лято той успя да свали и фолк певицата Анелия, докато се снимаше в неин видеоклип. Хора от обкръжението на Кирилов разкриват, че той предпочитал флиртовете и неангажиращите връзки, защото навремето сърцето му било разбито от жена на име Петя, пише „Уикенд“. 

Източник: blitz.bg

Advertisement: