Чутовен гаф: Първата дама Десислава Генчева взриви мрежата! (думите й потресоха всички – подробности)

Чутовен гаф: Първата дама Десислава Генчева взриви мрежата! (думите й потресоха всички – подробности) 4.33 (86.67%) 3 votes

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Генчева разтърси мрежата!

Чутовен гаф сътвори новата първа дама на България Десислава Генчева. Прясната съпруга на президента ген. Румен Радев буквално втрещи социалната мрежа с думи, които не съответстват на поста, който вече заема в държавата.

Десислава Генчева направи груба грешка като обяви президента Росен Плевнелиев за… жена. „Защо си мисля, че и досега си имахме президент жена?! Майка на нацията“, написа като статус във Фейсбук Десислава Генчева, с което си навлече куп критики и осъдителни коментари.

Десислава Генчева

Advertisement:

Десислава Генчева мина границата в изказването си за Плевнелиев

Тя обаче не се задоволи да спре дотук, а след това счете за необходимо да изрази и мнението си за победената от съпруга й вече Цецка Цачева. След дебата, на който Цачева се просълзи, говорейки за това как комунистите са убили дядо й, любимата на Румен Радев изстреля следното:

Advertisement:

„Хормонален дисбаланс ли е това?! Объркана съм“… Дори и постовете на Десислава Генчева да са написани преди мъжът й да бъде избран за президент, то това не е оправдание. Защото Радев вече беше навлязъл в предизборната кампания и беше редно половинката му да се държи подобаващо за положението си, убедени са политолози и експерти.

Откакто пък стана ясно, че тя ще бъде следващата първа дама на страната, мнозина не спират да си задават въпроса кой всъщност ще управлява – Румен Радев или съпругата му.

Появиха се слухове, че Радев е подобие на „мъж под чехъл“, който внимателно слуша и стриктно спазва всички „препоръки“ на благоверната си.

Ето думите й за настоящия все още държавен глава

Ето думите й за настоящия все още държавен глава

А това е и коментарът за Цецка Цачева

А това е и коментарът за Цецка Цачева

„Очевидно е, че Десислава Генчева няма да заеме официално длъжността пиар на Радев, но всички знаят кой именно ще го играе сивия кардинал в идните пет години. Дано господин Президента да има повече сила и мъжество в себе си, за да не позволи това“, коментират из форумите в интернет.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: