ОГНЕН АТЕНТАТ СРЕЩУ ТРАНСПОРТЕН БОС!

ОГНЕН АТЕНТАТ СРЕЩУ ТРАНСПОРТЕН БОС!

Advertisement:

Камионите на транспортния бос Минчо Тенев Динев, известен с прякора Къртицата, са изгорели при мистериозни обстоятелства рано тази сутрин, съобщи местният сайт Флагман.

Возилата са били паркирани в сервиза на фирмата в Камено. Около 1:30 ч. обаче е подаден сигнал от семейство, което живеело наблизо и видяло огромен огън от гаража.

Advertisement:

Дошлите на място огнеборци успяват да се справят с огъня, но три камиона са напълно изгорели, два от тях са цистерни и е цяло чудо, че не е имало някаква запалителна течност, защото щеше да избухне взрив, който да нанесе невъобразими щети, коментираха разследващи.

Advertisement:

Те са категорични, че палежът е умишлен. Нещо повече – установено е, че трите камиона са запалени почти по едно и също време, имало е и хвърлен коктейл „Молотов” и срещу четвъртия, но той не е нанесъл сериозни щети, возилото дори не могло да обгори леко.

Минчо Динев е добре познат в бизнеса. Негови близки твърдят, че той не е получавал заплахи. С брат му Тодор имали сериозни интереси в транспортния сектор. 

Advertisement:

В България Минчо превозва основно битум и други строителни материали, разкриват източници, пожелали анонимност.

Източник: bradva.bg

Advertisement: