Трагедия в училището на Десислава Генчева

Трагедия в училището на Десислава Генчева 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Петя Дубарова останала завинаги на 17 години

Малцина знаят, че новата първа дама Десислава Генчева, която отскоро носи фамилията на съпруга си – Радева, е учила в едно училище с поетесата Петя Дубарова.

Двете са кръстосвали едновременно коридорите на Английската гимназия в Бургас.
Близки до съпругата на ген. Румен Радев – Десислава Генчева разкриха неизвестни за широката общественост факти от ученическите й години.

Advertisement:
Advertisement:

Оказва се, че разликата между Десислава Генчева и Петя Дубарова била седем години.
Голямата поетеса била вече на 14 години, когато президентшата прекрачила за пръв път прага на училището.

Десислава Генчева

Петя Дубарова останала завинаги на 17 години

Десислава Генчева била едва в трети клас, когато училището било разтърсено от жестока трагедия. Тогава поетесата Петя Дубарова слага край на живота си. Тя напуска този свят едва на 17-годишна възраст.

Тази неделя (4.12.2016) се навършиха 37 години от трагичната случка. Поетесата Петя Дубарова остана завинаги на 17 години.
Малко след тази случка президентшата бива преместена в друго учебно заведение, където остава до 15-годишна възраст.

За разликата от останалите известни личности, сред които министрите Зорница Русинова и Ивелина Василева, които възхваляват учебното заведение, Петя Дубарова отбелязва, че тя е отнела от всеки по малко светлина.

Тези факти от миналото бяха разкрити от една от звездите от фамилия „Тоника” – Ваня Костова.
Тя обаче признава, че не може да си спомни лицето на новата първа дама от ученическите й години, тъй като е доста по-малка от нея.

Ваня Костова подчертава, че Десислава Генчева е по-малка от нея и допълва, че не е толкова важно, че е била възпитаник на Английската гимназия, колкото това, че Петя Дубарова не успяла да я завърши.
Певицата посочва, че за нея и вероятно за президентшата думите на Петя Дубарова не важат. За тях училището не е успяло да им отнеме от светлинката.

Ваня Костова категорично отхвърли твърденията, че двете с първата дама са били съученички. Тя посочва, че това е невъзможно предвид разликата във възрастта, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *